Рецепт “Темпе у золотистому клярі у класичній подачі із соковитим овочевим салатом та соєвим майонезом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 5 г білків,
26 г жирів, 17 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 7 ст. л. рисового борошна
❯ мелений коріандр
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2 ч. л. тертого імбиру
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 400 г темпі
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 2 стебла зеленої цибулі
❯ 1 морква
❯ 200 г листового салату
❯ 4 ст. л. соєвого майонезу
Покроковий процес приготування темпе у золотистому клярі
Крок 1
Для кляра 1 зубчик часнику очистити та стовкти. 5 стіл. ложок рисового борошна змішати зі щіпкою меленого коріандру, часником, імбиром та 50 мл холодної води.
Крок 2
Темпі нарізати скибочками або брусочками, обваляти з усіх боків в рисовому борошні, що залишилося, вмочити в кляр і обсмажити на гарячій рослинній олії.
Крок 3
Для салату зелену цибулю обполоснути та крупно нарізати. Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Листя салату вимити та нарвати шматочками.
Крок 4
Всі інгредієнти змішати, заправити соєвим або знежиреним салатним майонезом і подати на стіл із обсмаженим темпом.