Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із кускусом та сочевицею

Томатний суп із кускусом та сочевицею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Томатний суп із кускусом та сочевицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 700 г помідорів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ по 100 г червоної сочевиці та кускусу
    ❯ 1 ч. л. насіння зіри
    ❯ сіль перець
    ❯ обсмажений бекон
    ❯ грінки
    ❯ зелень

    Покроковий процес приготування томатного супу із кускусом

    Крок 1

    Помідори вимити, на кожному зробити хрестоподібний надріз, закласти в киплячу воду на 30 сек. і очистити від шкірки. Підготовлені помідори подрібнити у блендері. Цибуля, часник та гострий перець очистити та порубати..

    Крок 2

    У каструлі на гарячій олії обсмажити цибулю, часник та перець до золотистого кольору. Додати помідори, довести
    до кипіння та готувати 10 хв. Влити 2,5 л гарячої води, довести до кипіння та варити 5 хв.

    Крок 3

    Всипати кускус і сочевицю, приправити зірою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15-20 хв.
    Посолити та поперчити. Готовий суп розлити по тарілках. У кожну додати трохи граноли з обсмаженим
    беконом, грінки та зелень.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із кускусом та сочевицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *