«Діаменю» рецепт “Томатний суп із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
68 ккал
Інгредієнти
– 800 г томатів у власному соку
– 800 мл курячого бульйону
– зубчик часнику
– 20 г вершкового масла
– свіжий базилік
– 1 цибулина
– сіль і перець – на смак
– 200 м твердого сиру
Покрокове приготування томатного супу
Крок 1
У каструлі на вершковому маслі пасерую до м’якості нарізаний лук. Додаю помідори із соком, не подрібнюючи, добре прогріваю. Нарізаю пластинами часник, всипаю в каструлю.
Крок 2
На цьому етапі можна покласти базилік – багато свіжих листочків, але якщо немає зелені, то можна і без неї.
Крок 3
Доводжу рідину до кипіння, вливаю у бульйон. Готую до розм’якшення томатів, протираю крізь сито – тоді суп
Збереже і колір, і всі нюанси смаку. Солю, перчу. Подаю, поклавши в суп нарізаний сир
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!