Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із сиром

Томатний суп із сиром

    Томатний суп із сиром

    «Діаменю» рецепт “Томатний суп із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г томатів у власному соку
    – 800 мл курячого бульйону
    – зубчик часнику
    – 20 г вершкового масла
    – свіжий базилік
    – 1 цибулина
    – сіль і перець – на смак
    – 200 м твердого сиру

    Покрокове приготування томатного супу

    Крок 1

    У каструлі на вершковому маслі пасерую до м’якості нарізаний лук. Додаю помідори із соком, не подрібнюючи, добре прогріваю. Нарізаю пластинами часник, всипаю в каструлю.

    Крок 2

    На цьому етапі можна покласти базилік – багато свіжих листочків, але якщо немає зелені, то можна і без неї.

    Крок 3

    Доводжу рідину до кипіння, вливаю у бульйон. Готую до розм’якшення томатів, протираю крізь сито – тоді суп
    Збереже і колір, і всі нюанси смаку. Солю, перчу. Подаю, поклавши в суп нарізаний сир

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *