Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста з селерою

Тушкована капуста з селерою

    Тушкована капуста з селерою

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з селерою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    102 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг білокачанної капусти
    – 1 велика морква
    – 150 г кореня селери
    – 2 великі цибулини
    – 2 ст. томатної пасти
    – 2-3 кислі яблука
    – 4 ст. оливкової олії
    – сіль, перець, лавровий лист – на смак

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту дрібно нарізаю. Моркву та корінь селери очищаю і натираю на великій тертці. Цибулини очищаю і нарізаю півкільцями. Яблука очищаю від шкірки та серцевини. Натираю на великої тертці.

    Крок 2

    У глибокій сковороді на олії тушу 15 хвилин подрібнені капусту, селера та яблука, солю. Цибулю та моркву пасерую окремо на оливковій олії.

    Крок 3

    Потім додаю томатну пасту, 0,5 ст.води, сіль та прянощі. Гашу під кришкою 5 хвилин. Викладаю до капусти, перемішую і тушку до готовності близько 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з селерою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *