Перейти до вмісту
Головна » Тушкована квасоля

Тушкована квасоля

    Тушкована квасоля

    «Діаменю» рецепт “Тушкована квасоля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    38 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г стручкової квасолі
    – 2 яйця
    – 40 г вершкового масла
    – 0,5 ст. води
    – свіжа зелень, сіль – на смак

    Покрокове приготування супу тушкованої квасолі

    Крок 1

    Квасолю мию і поміщаю в киплячу воду. Варю на малому вогні під кришкою, поки не стане м’якою, приблизно 7-10 хвилин.

    Крок 2

    Перекладаю у сотейник, додаю вершкове масло та тушу ще близько 5 хвилин. Яйця збиваю зі щіпкою солі та вливаю до квасолі. Часто помішуючи, готую ще 5 хвилин.

    Крок 3

    Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню (петрушка, кріп, зелена цибуля) на смак.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована квасоля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *