«Діаменю» рецепт “Тушковані перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
53 ккал
Інгредієнти
– 2 солодких перців
– 1/4 качана капусти
– 1 морква
– цибулина
– томатний сік
– перець горошком
– лавровий лист, зелень – на смак
– 4 ст. рослинної олії
Покрокове приготування тушкованих перців
Крок 1
Перець очищаю від насіння, розрізаю навпіл. Капусту шинкую, моркву нарізаю соломкою, цибулю — півкільцями, все тушу з олією до напівготовності. Половинки перцю начиняю овочевою сумішшю.
Крок 2
У каструлю з товстим дном вливаю трохи рослинної олії, викладаю перці. Заливаю томатним соком, щоб він був на рівні перцю. Тушу під кришкою на малому вогні пів години
Крок 3
За 5 хв. до готовності додаю перець горошком та лавровий лист. Подаю з соусом, посипавши рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!