Перейти до вмісту
Головна » Тушковані перці

Тушковані перці

    Тушковані перці

    «Діаменю» рецепт “Тушковані перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    53 ккал

    Інгредієнти

    – 2 солодких перців
    – 1/4 качана капусти
    – 1 морква
    – цибулина
    – томатний сік
    – перець горошком
    – лавровий лист, зелень – на смак
    – 4 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування тушкованих перців

    Крок 1

    Перець очищаю від насіння, розрізаю навпіл. Капусту шинкую, моркву нарізаю соломкою, цибулю — півкільцями, все тушу з олією до напівготовності. Половинки перцю начиняю овочевою сумішшю.

    Крок 2

    У каструлю з товстим дном вливаю трохи рослинної олії, викладаю перці. Заливаю томатним соком, щоб він був на рівні перцю. Тушу під кришкою на малому вогні пів години

    Крок 3

    За 5 хв. до готовності додаю перець горошком та лавровий лист. Подаю з соусом, посипавши рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тушковані перці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *