«Діаменю» рецепт “Тушонка в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
119 ккал
Інгредієнти
❯ 500 г курячих стегон
❯ 1 морква
❯ 1 яблуко
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ сіль
❯ перець
❯ лавровий лист
Покрокове приготування тушонки в домашніх умовах
Крок 1
Зі стегенець видаляю шкіру та жир, присипаю сіллю, залишаю на пів години. На м’ясо викладаю крупно нарізані овочі та яблуко, перчу, додаю лавровий лист. Тушу на малому вогні 2 години.
Крок 2
Курці даю охолонути, відокремлюю м’ясо від кісток, поділяю на волокна. Овочі розминаю виделкою, змішую з м’ясом та подрібненим часником, солю.
Крок 3
Викладаю в банку, добре втрамбувавши. Закриваю, ставлю в холодильник на добу