Перейти до вмісту
Головна » Тушонка в домашніх умовах

Тушонка в домашніх умовах

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Тушонка в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    119 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г курячих стегон
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ лавровий лист

    Покрокове приготування тушонки в домашніх умовах

    Крок 1

    Зі стегенець видаляю шкіру та жир, присипаю сіллю, залишаю на пів години. На м’ясо викладаю крупно нарізані овочі та яблуко, перчу, додаю лавровий лист. Тушу на малому вогні 2 години.

    Крок 2

    Курці даю охолонути, відокремлюю м’ясо від кісток, поділяю на волокна. Овочі розминаю виделкою, змішую з м’ясом та подрібненим часником, солю.

    Крок 3

    Викладаю в банку, добре втрамбувавши. Закриваю, ставлю в холодильник на добу

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушонка в домашніх умовах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *