Рецепт “Ванільні півмісяці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 250 ккал, 1 г білків,
4 г жирів, 7г вуглеводів
Інгредієнти
На 60 шт.
❯ 280 г борошна
❯ 80 г цукрової пудри
❯ 180 г розм’якшеного вершкового масла
❯ 2 яєчні жовтки
❯ 100 г меленого фундука або волоських горіхів
❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
❯ цукрова пудра для обсипання печива
Покроковий процес приготування ванільних півмісяців
Крок 1
Борошно з цукровою пудрою просіяти в миску. Додати вершкове масло, жовтки, мелені горіхи та ванільний цукор, замісити однорідне тісто.
Крок 2
З тіста скрутити тонкі ковбаски, розрізати їх на рівні шматочки та сформувати півмісяці. Викласти вироби на вистелену папером для випікання деко і помістити в нагріту до 175° духовку на 12-15 хв. Після остигання обсипати півмісяці цукровою пудрою.