Перейти до вмісту
Головна » Ванільні півмісяці

Ванільні півмісяці

    Ванільні півмісяці

    Рецепт “Ванільні півмісяці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 250 ккал, 1 г білків,
    4 г жирів, 7г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 60 шт.
    ❯ 280 г борошна
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 180 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 2 яєчні жовтки
    ❯ 100 г меленого фундука або волоських горіхів
    ❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
    ❯ цукрова пудра для обсипання печива

    Покроковий процес приготування ванільних півмісяців

    Крок 1

    Борошно з цукровою пудрою просіяти в миску. Додати вершкове масло, жовтки, мелені горіхи та ванільний цукор, замісити однорідне тісто.

    Крок 2

    З тіста скрутити тонкі ковбаски, розрізати їх на рівні шматочки та сформувати півмісяці. Викласти вироби на вистелену папером для випікання деко і помістити в нагріту до 175° духовку на 12-15 хв. Після остигання обсипати півмісяці цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ванільні півмісяці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *