Перейти до вмісту
Головна » Варення з гарбуза

Варення з гарбуза

    Варення з гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Варення з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    23 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг гарбуза
    – 2 лимони
    – кориця – на кінчику ножа
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування варення з гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз очищаю і нарізаю невеликими кубиками, викладаю в каструлю з товстим дном. Лимони ошпарюю окропом і натираю разом зі шкіркою на дрібній тертці.

    Крок 2

    Додаю до каструлі до гарбуза, туди ж всипаю корицю та замінник цукру. Ретельно все перемішую. Залишаю в
    прохолодному місці на ніч, щоб гарбуз пустив сік. Потім ставлю каструлю на вогонь і томлю на малому вогні, не допускаючи кипіння.

    Крок 3

    Гарбуз повинен стати м’якою. Знімаю з вогню, даю охолонути та перекладаю у скляну ємність із кришкою. Цей
    десерт зберігається у холодильнику близько тижня.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Варення з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *