Перейти до вмісту
Головна » Вареники з чорницею

Вареники з чорницею

    Вареники з чорницею

    «Діаменю» рецепт “Вареники з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    87 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе індички
    – 1 морква
    – 3 великі картоплини
    – 1 болгарський перець
    – 100 г капусти
    – 1 цибулина
    – 1 томат
    – сіль на смак

    Покрокове приготування вареників з чорницею

    Крок 1

    Яйце розтираю з цукром, додаю сир, висівки та чорницю, ретельно перемішую, формую невеликі кульки.

    Крок 2

    Опускаю в киплячу підсолену воду на 3 хв.

    Крок 3

    Перед подачею поливаю ягідним соусом. Для соусу підійдуть будь-які ягоди, перетерті та змішані зі сметаною. За бажання можна додати підсолоджувач.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вареники з чорницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *