«Діаменю» рецепт “Вареники з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
87 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе індички
– 1 морква
– 3 великі картоплини
– 1 болгарський перець
– 100 г капусти
– 1 цибулина
– 1 томат
– сіль на смак
Покрокове приготування вареників з чорницею
Крок 1
Яйце розтираю з цукром, додаю сир, висівки та чорницю, ретельно перемішую, формую невеликі кульки.
Крок 2
Опускаю в киплячу підсолену воду на 3 хв.
Крок 3
Перед подачею поливаю ягідним соусом. Для соусу підійдуть будь-які ягоди, перетерті та змішані зі сметаною. За бажання можна додати підсолоджувач.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!