Перейти до вмісту
Головна » Вегетаріанська солянка

Вегетаріанська солянка

    Вегетаріанська солянка

    «Діаменю» рецепт “Вегетаріанська солянка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    67 ккал

    Інгредієнти

    – 2 л овочевого бульйону
    – 400 г квашеної капусти
    – 2 солоні огірки
    – велика цибулина
    – 2-3 ст. рослинної олії
    – 2-3 ст. томатної пасти
    – 4-5 оливок
    – 1-2 ч. л. каперсів
    – 2-3 зубчики часнику
    – підлога пучка кінзи
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування вегетаріанської солянки

    Крок 1

    Заливаю капусту окропом на кілька хвилин, потім воду зливаю. У сотейнику з олією тушу капусту на середньому вогні близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

    Крок 2

    Всипаю подрібнену цибулю, тушу 5 хвилин, додаю томатну пасту та рубані огірки. Вливаю бульйон, доводжу до кипіння, варю 10 хвилин.

    Крок 3

    Каперси промиваю, оливки нарізаю кільцями. Додаю бульйон та варю ще 5 хвилин. Викладаю в суп розчавлений часник та подрібнену кінзу, солю, перчу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Вегетаріанська солянка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *