«Діаменю» рецепт “Вершкова юшка з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
114 ккал
Інгредієнти
– 2 голови форелі
– 400 г філе пангасіуса
– 1 ст. вершків (10%)
– 1 томат
– 3 картоплини або 300 г топінамбура
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування вершкової юшки
Крок 1
З голів форелі варю рибний бульйон 10-15 хвилин. Проціджую, голови викидаю. Бульйон ставлю на вогонь.
Крок 2
Овочі очищаю та нарізаю кубиками. Додаю до бульйону. Варю на середньому вогні 10 хвилин. Моркву та цибулю обсмажую на олії до м’якості 5-6 хвилин. З помідора знімаю шкірку. М’якуш нарізаю шматочками.
Додаю до моркви із цибулею. Тушу 10 хвилин.
Крок 3
Рибне філе нарізаю і разом з овочами додаю в каструлю. Варю ще 10 хвилин. Вливаю вершки, солю, перчу, доводжу до кипіння.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!