Перейти до вмісту
Головна » Вершкова юшка з помідорами

Вершкова юшка з помідорами

    Вершкова юшка з помідорами

    «Діаменю» рецепт “Вершкова юшка з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 2 голови форелі
    – 400 г філе пангасіуса
    – 1 ст. вершків (10%)
    – 1 томат
    – 3 картоплини або 300 г топінамбура
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування вершкової юшки

    Крок 1

    З голів форелі варю рибний бульйон 10-15 хвилин. Проціджую, голови викидаю. Бульйон ставлю на вогонь.

    Крок 2

    Овочі очищаю та нарізаю кубиками. Додаю до бульйону. Варю на середньому вогні 10 хвилин. Моркву та цибулю обсмажую на олії до м’якості 5-6 хвилин. З помідора знімаю шкірку. М’якуш нарізаю шматочками.
    Додаю до моркви із цибулею. Тушу 10 хвилин.

    Крок 3

    Рибне філе нарізаю і разом з овочами додаю в каструлю. Варю ще 10 хвилин. Вливаю вершки, солю, перчу, доводжу до кипіння.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Вершкова юшка з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *