Перейти до вмісту
Головна » Яблучне повидло

Яблучне повидло

    Яблучне повидло

    «Діаменю» рецепт “Яблучне повидло” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 10 зелених яблук
    – 1/2 лимона
    – дрібка солі
    – 0,5 ч.л. ваніліну

    Покрокове приготування яблучного повидла

    Крок 1

    Яблука мою, очищаю від шкірки та серцевини, нарізаю на середні шматочки. Викладаю в каструлю з товстими стінками, додаю сіль, сік половини лимона та ванілін.

    Крок 2

    Вливаю склянку води та ставлю на вогонь. Варю, постійно помішуючи, до розм’якшення фруктів. Трішки
    охолоджую та подрібнюю занурювальним блендером. Доводжу до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Наприкінці додаю порошок стевії. Все ретельно перемішую, перекладаю у скляні банки, щільно закриваю кришками та зберігаю в холодильник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне повидло. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *