«Діаменю» рецепт “Яблучне повидло” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 10 зелених яблук
– 1/2 лимона
– дрібка солі
– 0,5 ч.л. ваніліну
Покрокове приготування яблучного повидла
Крок 1
Яблука мою, очищаю від шкірки та серцевини, нарізаю на середні шматочки. Викладаю в каструлю з товстими стінками, додаю сіль, сік половини лимона та ванілін.
Крок 2
Вливаю склянку води та ставлю на вогонь. Варю, постійно помішуючи, до розм’якшення фруктів. Трішки
охолоджую та подрібнюю занурювальним блендером. Доводжу до однорідної консистенції.
Крок 3
Наприкінці додаю порошок стевії. Все ретельно перемішую, перекладаю у скляні банки, щільно закриваю кришками та зберігаю в холодильник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!