Рецепт “Яблучні пиріжки з коньяком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 5 г білків,
10 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 12 шт.
Для тесту:
❯ 1 яйце
❯ 100 г сиру
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 10 г ванільного цукру
❯ 1,5 ч. ложки розпушувача
❯ 200 г борошна
❯ дрібка солі
Для начинки:
❯ 3 ст. л. варених яблук
❯ щіпка кориці
❯ 1 ч. л. коньяку
❯ 2 ст. л. тертого бісквіта
❯ 1 ст. л. цукрової пудри
Для глазурі:
❯ 30 г вершкового масла
❯ 80 г цукрової пудри
❯ 3 ст. л. меду
❯ 100 мл коньяку
Покроковий процес приготування пиріжків з коньяком
Крок 1
Приготувати начинку із зазначених інгредієнтів.
Крок 2
Замісити тісто. Розкачати у тонкий пласт і нарізати 12 кв. На половину квадратів навскіс викласти начинку, краї тіста змастити яйцем і сформувати трикутні пиріжки. При 200 ° випікати до золотистого кольору.
Крок 3
Вершкове масло розтопити на сковороді, підмішати цукрову пудру та мед. Влити коньяк. Масу нагріти. Глазур’ю
полити пиріжки. Добре прикрасити листочками м’яти.