Перейти до вмісту
Головна » Яблучні пиріжки з коньяком

Яблучні пиріжки з коньяком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яблучні пиріжки з коньяком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 5 г білків,
    10 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 шт.
    Для тесту:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 10 г ванільного цукру
    ❯ 1,5 ч. ложки розпушувача
    ❯ 200 г борошна
    ❯ дрібка солі
    Для начинки:
    ❯ 3 ст. л. варених яблук
    ❯ щіпка кориці
    ❯ 1 ч. л. коньяку
    ❯ 2 ст. л. тертого бісквіта
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри
    Для глазурі:
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 3 ст. л. меду
    ❯ 100 мл коньяку

    Покроковий процес приготування пиріжків з коньяком

    Крок 1

    Приготувати начинку із зазначених інгредієнтів.

    Крок 2

    Замісити тісто. Розкачати у тонкий пласт і нарізати 12 кв. На половину квадратів навскіс викласти начинку, краї тіста змастити яйцем і сформувати трикутні пиріжки. При 200 ° випікати до золотистого кольору.

    Крок 3

    Вершкове масло розтопити на сковороді, підмішати цукрову пудру та мед. Влити коньяк. Масу нагріти. Глазур’ю
    полити пиріжки. Добре прикрасити листочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучні пиріжки з коньяком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *