Перейти до вмісту
Головна » Яблучний хлібець з вівсяними пластівцями

Яблучний хлібець з вівсяними пластівцями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Яблучний хлібець з вівсяними пластівцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 великі яблука
    ❯ 120 мл води
    ❯ 250 г коричневого цукру
    ❯ 450 г борошна + для посипання форми
    ❯ 1 ч. л. пекарського порошку
    ❯ 1 ч. л. соди
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1/2 мелених прянощів для хліба
    ❯ 220 г вівсяних пластівців
    ❯ 100 г родзинок
    ❯ 100 г рубаних волоських горіхів
    ❯ 2 яйця
    ❯ 80 мл рослинної олії
    ❯ жир для змащування форми

    Покроковий процес приготування яблучного хлібецю

    Крок 1

    Яблука вимити, обсушити, дрібно нарізати та в сотейнику присипати цукром. Влити воду, довести суміш до кипіння
    і готувати, зрідка помішуючи, доки яблука не стануть м’якими. Сотейник зняти з вогню та дати яблукам охолонути при кімнатній температурі.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 190 °. Форму для кексу змастити жиром і присипати борошном.

    Крок 3

    Яйця розговорити як на омлет. Борошно просіяти з пекарським порошком, содою та сіллю, підмішати корицю, прянощі, вівсяні пластівці, родзинки та горіхи.

    Крок 4

    Додати до сухих інгредієнтів охолоджену яблучну масу і розбовтані яйця, влити олію і перемішати до одержання однорідної маси.

    Крок 5

    Викласти тісто у підготовлену форму та випікати бл. 40 хв. Готовому кексу дати охолонути у формі 10 хв і викласти його на блюдо сервування.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний хлібець з вівсяними пластівцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *