«Діаменю» рецепт “Яблука мочені в капусті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
40 ккал
Інгредієнти
– 10 яблук сорту «Антонівка»
– 1,5 кг білокачанної капусти
– 1 морква
– 3 ст. солі
Покрокове приготування яблук
Крок 1
Білокачанну капусту шаткую, моркву очищаю і натираю на великій тертці. Змішую їх, солю, перемішую, трохи пом’явши руками. Яблука мою, розрізаю на четвертинки, серцевину видаляю.
Крок 2
Трилітрову банку мою і стерилізую. Заповнюю її капустою та яблуками шарами. Накриваю банку марлею, складеною в три шари. Залишаю за кімнатної температури на три дні.
Крок 3
Щодня протикаю капусту з яблуками дерев’яною паличкою, щоб виходили гази. Через три дні щільно закриваю банку капроновою кришкою та ставлю в холодильник на два тижні.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!