Перейти до вмісту
Головна » Яблука мочені в капусті

Яблука мочені в капусті

    Яблука мочені в капусті

    «Діаменю» рецепт “Яблука мочені в капусті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    40 ккал

    Інгредієнти

    – 10 яблук сорту «Антонівка»
    – 1,5 кг білокачанної капусти
    – 1 морква
    – 3 ст. солі

    Покрокове приготування яблук

    Крок 1

    Білокачанну капусту шаткую, моркву очищаю і натираю на великій тертці. Змішую їх, солю, перемішую, трохи пом’явши руками. Яблука мою, розрізаю на четвертинки, серцевину видаляю.

    Крок 2

    Трилітрову банку мою і стерилізую. Заповнюю її капустою та яблуками шарами. Накриваю банку марлею, складеною в три шари. Залишаю за кімнатної температури на три дні.

    Крок 3

    Щодня протикаю капусту з яблуками дерев’яною паличкою, щоб виходили гази. Через три дні щільно закриваю банку капроновою кришкою та ставлю в холодильник на два тижні.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблука мочені в капусті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *