«Діаменю» рецепт “Яблука в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
54 ккал
Інгредієнти
– 2 яблука
– 2 ст. подрібнених горіхів
– 1/4 ч. л. кориці
– желе зі смородини на заміннику цукру
Покрокове приготування яблук в духовці
Крок 1
У яблук вирізаю серцевину, викладаю в форму. Змішую горіхи, желе та корицю, наповнюю яблука. Запікаю в духовці 20-35 хвилин (залежно від сорту яблук). Перед подачею даю трохи охолонути.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!