Перейти до вмісту
Головна » Яблука в духовці

Яблука в духовці

    Яблука в духовці

    «Діаменю» рецепт “Яблука в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    54 ккал

    Інгредієнти

    – 2 яблука
    – 2 ст. подрібнених горіхів
    – 1/4 ч. л. кориці
    – желе зі смородини на заміннику цукру

    Покрокове приготування яблук в духовці

    Крок 1

    У яблук вирізаю серцевину, викладаю в форму. Змішую горіхи, желе та корицю, наповнюю яблука. Запікаю в духовці 20-35 хвилин (залежно від сорту яблук). Перед подачею даю трохи охолонути.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблука в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *