«Діаменю» рецепт “Ягідне безе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
138 ккал
Інгредієнти
– 3 ст. молока 0,5%-ної жирності
– цедра 1 лимона
– 4 яєчні білки
– 4 ст. заморожених ягід
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування ягідного безе
Крок 1
Змішую молоко з натертою лимонною цедрою. Ставлю на вогонь. Коли закипить, варю близько 2-х хвилин.
Крок 2
Вимикаю вогонь, даю трохи охолонути та додаю цукрозамінник, проціджую та ставлю на 3-4 хвилини у морозильник.
Крок 3
Тим часом збиваю яєчні білки в круту піну, повільно вливаю молоко і знову ставлю у морозильну камеру. Періодично дістаю та перемішую, щоб суміш загуснула, але не замерзла.
Крок 4
Подаю до святкового столу в охолодженому вигляді, прикрасивши шматочками фруктів та ягодами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!