Перейти до вмісту
Головна » Ягідне безе

Ягідне безе

    Ягідне безе

    «Діаменю» рецепт “Ягідне безе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    138 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. молока 0,5%-ної жирності
    – цедра 1 лимона
    – 4 яєчні білки
    – 4 ст. заморожених ягід
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування ягідного безе

    Крок 1

    Змішую молоко з натертою лимонною цедрою. Ставлю на вогонь. Коли закипить, варю близько 2-х хвилин.

    Крок 2

    Вимикаю вогонь, даю трохи охолонути та додаю цукрозамінник, проціджую та ставлю на 3-4 хвилини у морозильник.

    Крок 3

    Тим часом збиваю яєчні білки в круту піну, повільно вливаю молоко і знову ставлю у морозильну камеру. Періодично дістаю та перемішую, щоб суміш загуснула, але не замерзла.

    Крок 4

    Подаю до святкового столу в охолодженому вигляді, прикрасивши шматочками фруктів та ягодами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне безе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *