Перейти до вмісту
Головна » Яйця кокот з рубаним м’ясом

Яйця кокот з рубаним м’ясом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Яйця кокот з рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 300 г рубаного м’яса
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 невеликий корінь петрушки
    ❯ 30 г сушених грибів
    ❯ 7 яєць
    ❯ 100 мл жирних вершків
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ кілька гілочок петрушки для подачі

    Покроковий процес приготування яєць кокот

    Крок 1

    Гриби замочити у 300 мл холодної води на 2 год. Воду, в якій вони замочувалися, процідити у чистий посуд, додати гриби та відварити до готовності, шумівкою перекласти в інший посуд та дати охолонути. Гриби нарізати.

    Крок 2

    Цибулину очистити та порубати. Петрушку очистити та натерти на великій тертці.

    Крок 3

    На сковороді на невеликому кількості гарячої олії обсмажити цибулю до прозорості, додати петрушку і, помішуючи, обсмажувати 5-7 хв.

    Крок 4

    Викласти до цибулі рубане м’ясо, гриби та обсмажувати, помішуючи, до готовності м’яса Масу посотаити і поперчити до смаку, зняти з вогню і дати трохи охолонути.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Порційні креманки змастити олією.

    Крок 6

    У невеликій мисці 1 яйце розбовтати, як на омлет, і підмішати в масу тертий сир

    Крок 7

    М’ясну масу з розкласти по креманкам і залити яєчно-вершковою масою із сиром. У кожну креманку випустити 1 яйце, посолити та поперчити.

    Крок 8

    Креманки з м’ясною масою та яйцями поставити в духовку і запікати, доки яйця не схопляться. Гілочки петрушки промити і обсушити, листочки обірвати. Готові яйця кокот прикрасити петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яйця кокот з рубаним м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *