Рецепт “Як приготувати сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Сир 450 гр
– Жовтки 2 шт
– Борошно 70 гр
– Цукор 45 гр
– Ванільний цукор 8 гр
– Сіль
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування сирників
Крок 1
У зернистий сир додаємо яєчні жовтки, борошно, сіль, цукор та ванільний цукор. Всі добре перемішуємо.
Крок 2
Присипаємо борошном робочу поверхню та викладаємо тісто. Тісто трохи підмішуємо та формуємо ковбаску. Нарізаємо сирники. Злегка застосовуємо сирники на борошні.
Крок 3
Добре розігріваємо сковороду, а потім вогонь забираємо на середній. Наливаємо рослинну олію та відправляємо сирники в сковороду. Обсмажуємо із двох сторін.
Крок 4
На дно форми для запікання кладемо папірус та викладаємо сирники. Відправляємо до духовки за 180 градусів на 5-7 хвилин.