Перейти до вмісту
Головна » Яловичина у соусі

Яловичина у соусі

    Яловичина у соусі

    «Діаменю» рецепт “Яловичина у соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    280 ккал

    Інгредієнти

    – велика цибулина
    – 2 ст. меленої паприки
    – сіль і перець – на смак
    – рослинна олія
    Для соусу:
    – 2 ст. соєвого соусу
    – 2 ст. гострої гірчиці

    Покрокове приготування яловичини у соусі

    Крок 1

    Яловичину промиваю, обсушую. М’ясо нарізаю невеликими шматочками, цибуля тонкими півкільцями. Змішую до однорідності соєвий соус та гірчицю.

    Крок 2

    Розігріваю сковороду з олією, обсмажую м’ясо до скоринки, додаю цибулю, обсмажую все разом. Вливаю приблизно 1 ст. гарячої води, тушу на малому вогні 30 хвилин.

    Крок 3

    Додаю соус та паприку, солю, перчу, тушу близько 35 хвилин до м’якості м’яса

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина у соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *