«Діаменю» рецепт “Яловичина у соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
280 ккал
Інгредієнти
– велика цибулина
– 2 ст. меленої паприки
– сіль і перець – на смак
– рослинна олія
Для соусу:
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ст. гострої гірчиці
Покрокове приготування яловичини у соусі
Крок 1
Яловичину промиваю, обсушую. М’ясо нарізаю невеликими шматочками, цибуля тонкими півкільцями. Змішую до однорідності соєвий соус та гірчицю.
Крок 2
Розігріваю сковороду з олією, обсмажую м’ясо до скоринки, додаю цибулю, обсмажую все разом. Вливаю приблизно 1 ст. гарячої води, тушу на малому вогні 30 хвилин.
Крок 3
Додаю соус та паприку, солю, перчу, тушу близько 35 хвилин до м’якості м’яса
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!