Перейти до вмісту
Головна » Закуска з авокадо та яєць

Закуска з авокадо та яєць

    Закуска з авокадо та яєць

    «Діаменю» рецепт “Закуска з авокадо та яєць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,08 ХО
    254 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 авокадо
    – 2 яйця зварених круто
    – 1 ст. оливкової олії
    – 1 зубчик часнику
    – 1 щіпка солі
    – мелений чорний перець – на смак

    Покрокове приготування закуски з авокадо

    Крок 1

    Чайною ложкою відокремлюю м’якуш авокадо від шкірки. М’якуш перекладаю в миску і виделкою розминаю в
    пюре

    Крок 2

    Варені яйця очищаю від шкаралупи. Натираю їх на дрібній тертці, змішую з авокадо. Часник очищаю та подрібнюю ножем. Додаю його до авокадо та яйця.

    Крок 3

    Потім вливаю оливкову олію, всипаю сіль і мелений чорний перець. Все ретельно перемішую. Закуску з авокадо та яєць можна подавати на гренках чи тостах.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Закуска з авокадо та яєць. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *