«Діаменю» рецепт “Заливне із трьох риб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
177 ккал
Інгредієнти
– 200 г філе скумбрії
– 200 г філе горбуші
– 200 г філе щуки
– 1 цибулина
– лавровий лист
– кілька горошин чорного перцю
– сіль
– 1 пачка желатину (20 г)
Покрокове приготування заливного
Крок 1
По шматочку скумбрії, червоної та річкової (щуки) риби опускаю в киплячу воду та варю 10 хвилин.
У бульйон додаю цибулину, лавровий лист і кілька горошин перцю, солю.
Крок 2
Готову рибу дістаю, бульйон проціджую і, як тільки охолоне, заливаю їм невеликий пакетик желатину. Коли набухне, ставлю на вогонь і помішую до розчинення.
Крок 3
Заливаю рибу, прикрашаю зеленню, вареним яйцем або морквою, зеленим горошком. Ставлю в холодильник для застигання
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!