Перейти до вмісту
Головна » Заливне із трьох риб

Заливне із трьох риб

    Заливне із трьох риб

    «Діаменю» рецепт “Заливне із трьох риб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г філе скумбрії
    – 200 г філе горбуші
    – 200 г філе щуки
    – 1 цибулина
    – лавровий лист
    – кілька горошин чорного перцю
    – сіль
    – 1 пачка желатину (20 г)

    Покрокове приготування заливного

    Крок 1

    По шматочку скумбрії, червоної та річкової (щуки) риби опускаю в киплячу воду та варю 10 хвилин.
    У бульйон додаю цибулину, лавровий лист і кілька горошин перцю, солю.

    Крок 2

    Готову рибу дістаю, бульйон проціджую і, як тільки охолоне, заливаю їм невеликий пакетик желатину. Коли набухне, ставлю на вогонь і помішую до розчинення.

    Крок 3

    Заливаю рибу, прикрашаю зеленню, вареним яйцем або морквою, зеленим горошком. Ставлю в холодильник для застигання

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне із трьох риб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *