Перейти до вмісту
Головна » Заливне з пляшки

Заливне з пляшки

    Заливне з пляшки

    «Діаменю» рецепт “Заливне з пляшки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    201 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г курячого філе
    – 1 курячих стегенець
    – 2 моркви
    – 2 цибулини
    – 2 зубчики часнику
    – 25 г швидкорозчинного желатину
    – 2 каперси
    – сіль на смак
    – лавровий лист

    Покрокове приготування заливного з пляшки

    Крок 1

    Зі стегенця знімаю шкіру. М’ясо заливаю водою, варю 5 хвилин, рідину зливаю. Вливаю 1 л свіжої води, кладу лавровий лист, каперси, морква та цибуля, варю 40-50 хвилин, солю.

    Крок 2

    Проціджую, м’ясо подрібнюю. У 0,5 ст. бульйону розводжу желатин. Часник пропускаю через часникодавку.

    Крок 3

    Літрову пластикову пляшку наповнюю половиною м’яса, кладу половину часнику, вливаю частину жельованого бульйону. Додаю м’ясо, часник, заливаю рештками бульйону.

    Крок 4

    Ставлю пляшку у холодильник на 3 години. Пластик розрізаю, викладаю рулет на тарілку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне з пляшки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *