Перейти до вмісту
Головна » Заморська окрошка

Заморська окрошка

    Заморська окрошка

    «Діаменю» рецепт “Заморська окрошка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    37 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 л води
    – 500 г цвітної капусти
    – 200 г крабових паличок
    – 1 середня морква
    – 1-2 цибулини
    – пучок зелені
    – сіль

    Покрокове приготування заморської окрошки

    Крок 1

    Моркву натираю, цибулю подрібнюю. Овочі пасерую. Суцвіття капусти (у мене заморожена) опускаю в киплячу воду, через 5 хвилин заправляю засмажкою.

    Крок 2

    Нарізані крабові палички додаю до супу в кінці варіння разом з подрібненою зеленню (кріп, петрушка, базилік), солю.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Заморська окрошка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *