«Діаменю» рецепт “Заморська окрошка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
37 ккал
Інгредієнти
– 1,5 л води
– 500 г цвітної капусти
– 200 г крабових паличок
– 1 середня морква
– 1-2 цибулини
– пучок зелені
– сіль
Покрокове приготування заморської окрошки
Крок 1
Моркву натираю, цибулю подрібнюю. Овочі пасерую. Суцвіття капусти (у мене заморожена) опускаю в киплячу воду, через 5 хвилин заправляю засмажкою.
Крок 2
Нарізані крабові палички додаю до супу в кінці варіння разом з подрібненою зеленню (кріп, петрушка, базилік), солю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!