Перейти до вмісту
Головна » Запечена груша

Запечена груша

    Запечена груша

    «Діаменю» рецепт “Запечена груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    52 ккал

    Інгредієнти

    – 1 груша
    – 20 г сиру
    – 10 свіжих або заморожених ягід малини

    Покрокове приготування запеченої груші

    Крок 1

    Грушу мою, зрізаю верхівку та низ для стійкості, вибираю чайною ложкою серцевину. Сир нарізаю дрібними шматочками, викладаю з малиною в грушу, трохи ущільнюючи

    Крок 2

    Закриваю начинку шматочком сиру і накриваю кришкою верхівкою. Грушу ставлю у форму, змащену олією. Запікаю в духовці при 200 град. близько 20 хв.

    Крок 3

    Дістаю з духовки, знімаю кришечку, прикрашаю ягодами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена груша. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *