Перейти до вмісту
Головна » Запечена скумбрія з капустою

Запечена скумбрія з капустою

    Запечена скумбрія з капустою

    «Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    165 ккал

    Інгредієнти

    – 3 скумбрії
    – 150 г броколі
    – 150 г кольоровий
    – 150 г брюссельської капусти
    – 1 болгарський перець
    – 200 г спаржевої квасолі
    – 100 г в’ялених помідорів
    – 1 морква
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування скумбрії з капустою

    Крок 1

    Скумбрію мою, чищу, обсушую паперовим рушником. Розрізаю вздовж на дві частини, вибираю кістки. Солю, посипаю перцем. Форму для запікання застилаю пергаментним папером, змащую олією та викладаю скумбрію.

    Крок 2

    Капусту бланшую в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Охолоджую і нарізаю середніми шматочками. Інші овочі також нарізаю. Все перемішую разом із капустою. Викладаю на рибу зверху, солю, перчу.

    Крок 3

    Форму накриваю фольгою, ставлю у розігріту духовку та запікаю протягом 20 хвилин. Знімаю фольгу та запікаю ще близько 7 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена скумбрія з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *