«Діаменю» рецепт “Запечена скумбрія з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
165 ккал
Інгредієнти
– 3 скумбрії
– 150 г броколі
– 150 г кольоровий
– 150 г брюссельської капусти
– 1 болгарський перець
– 200 г спаржевої квасолі
– 100 г в’ялених помідорів
– 1 морква
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування скумбрії з капустою
Крок 1
Скумбрію мою, чищу, обсушую паперовим рушником. Розрізаю вздовж на дві частини, вибираю кістки. Солю, посипаю перцем. Форму для запікання застилаю пергаментним папером, змащую олією та викладаю скумбрію.
Крок 2
Капусту бланшую в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Охолоджую і нарізаю середніми шматочками. Інші овочі також нарізаю. Все перемішую разом із капустою. Викладаю на рибу зверху, солю, перчу.
Крок 3
Форму накриваю фольгою, ставлю у розігріту духовку та запікаю протягом 20 хвилин. Знімаю фольгу та запікаю ще близько 7 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!