Перейти до вмісту
Головна » Запечене курча

Запечене курча

    Запечене курча

    «Діаменю» рецепт “Запечене курча” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    172 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг курча
    – 100 мл томатної пасти
    – 30 мл червоного винного оцту
    – 1 ст. готової гірчиці
    – 2 зубчики часнику
    – будь-який гострий соус
    – сіль
    – мелений чорний перець
    – розмарин – на смак

    Покрокове приготування курча

    Крок 1

    Часник подрібнюю та змішую з томатною пастою, гірчицею, оцтом, гострим соусом, сіллю та перцем.

    Крок 2

    Змащу маринадом курку, посипаю розмарином і кладу в холодильник мінімум на годину, щоб вона замаринувалась.

    Крок 3

    Запікаю тушку в розігрітій до 200 град. духовці півтори години. Кілька разів під час приготування поливаю курку соком, що виділяється.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене курча. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *