«Діаменю» рецепт “Запечені груші з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
152 ккал
Інгредієнти
– 2 груші
– 100 г сиру з пліснявою (дорблю) або будь-якого іншого
– 2 гілочки чебрецю (чебрецю)
– 2 ст. подрібненого арахісу
Покрокове приготування запечених груш
Крок 1
Охолоджений сир розрізаю на 4 довгі брусочки. Найзручніше різати сир саме з холодильника.
Крок 2
Груші мою, обсушую і розрізаю навпіл. Акуратно чайною ложкою вишкрібаю насіння та частина м’якоті по всій довжині. У кожну половинку груш викладаю по брусочку сиру.
Крок 3
Чебрець мою, обсушую, відриваю листочки з гілочок. Посипаю груші листочками чебрецю.
Крок 4
Викладаю груші на застелений пергаментом лист. Запікаю близько 15 хвилин при 180 град. Готові груші посипаю рубаними горіхами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!