Перейти до вмісту
Головна » Запечені груші з сиром

Запечені груші з сиром

    Запечені груші з сиром

    «Діаменю» рецепт “Запечені груші з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 2 груші
    – 100 г сиру з пліснявою (дорблю) або будь-якого іншого
    – 2 гілочки чебрецю (чебрецю)
    – 2 ст. подрібненого арахісу

    Покрокове приготування запечених груш

    Крок 1

    Охолоджений сир розрізаю на 4 довгі брусочки. Найзручніше різати сир саме з холодильника.

    Крок 2

    Груші мою, обсушую і розрізаю навпіл. Акуратно чайною ложкою вишкрібаю насіння та частина м’якоті по всій довжині. У кожну половинку груш викладаю по брусочку сиру.

    Крок 3

    Чебрець мою, обсушую, відриваю листочки з гілочок. Посипаю груші листочками чебрецю.

    Крок 4

    Викладаю груші на застелений пергаментом лист. Запікаю близько 15 хвилин при 180 град. Готові груші посипаю рубаними горіхами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені груші з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *