Перейти до вмісту
Головна » Запечений минтай

Запечений минтай

    Запечений минтай

    «Діаменю» рецепт “Запечений минтай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    122 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе минтаю
    – 1 лимон
    – сіль і перець – на смак
    – 50 г вершкового масла
    – 1-2 ч. л. прянощів для риби

    Покрокове приготування запеченого минтая

    Крок 1

    Філе минтаю мою та обсушую. Викладаю на фольгу, солю, перчу, посипаю прянощами. Розподіляю по філе нарізане вершкове масло.

    Крок 2

    Лимон нарізаю кружальцями та викладаю на рибу. Щільно загортаю філе у фольгу так, щоб шов був зверху.

    Крок 3

    Викладаю на лист і запікаю в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Подаю рибу, посипавши рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечений минтай. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *