Перейти до вмісту
Головна » Запіканка без цукру та борошна

Запіканка без цукру та борошна

    Запіканка без цукру та борошна

    «Діаменю» рецепт “Запіканка без цукру та борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    171 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сиру
    – 3 яйця
    – сіль, ванілін – на смак
    – 1 ч. л. вершкового масла
    – 1 ст. манної крупи
    – 5 листків м’яти

    Покрокове приготування запіканки

    Крок 1

    Відокремлюю білки від жовтків. Білки поміщаю у чашу міксера, а жовтки змішую з сиром. Засинаю ванілін. До яєчних білків додаю щіпку солі і збиваю їх міксером до стійких піків

    Крок 2

    Акуратно втручаю збиті білки в сирну масу. Роз’ємну форму для випічки змащу вершковим маслом і присипаю манною крупою. Викладаю сирну суміш у форму та розрівнюю поверхня ложкою

    Крок 3

    Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл прикрашаю листочками м’яти

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка без цукру та борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *