Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з броколі та курки

Запіканка з броколі та курки

    Запіканка з броколі та курки

    «Діаменю» рецепт “Запіканка з броколі та курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    129 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г броколі
    – 200 г курячого філе
    – 1 помідор
    – 100 г твердого сиру
    – 2 яйця
    – 3 ст. л. нежирної сметани
    – 3 ст. рослинної олії
    – сіль
    – перець чорний мелений – на смак

    Покрокове приготування запіканки з броколі

    Крок 1

    Розділяю броколі на суцвіття і варю у підсоленій воді близько 2-х хвилин. Філе нарізаю середніми шматочками, обсмажую на сильному вогні по 2 хвилини з двох сторін на рослинному олії.

    Крок 2

    Твердий сир натираю на великій тертці. Томати нарізаю кубиками. Для соусу змішую два яйця, сметану, половину сиру, сіль та перець.

    Крок 3

    Форму змащую олією, викладаю куряче філе, поливаю частиною соусу. Потім капусту, томати та заливку, що залишилася, посипаю сиром. Запікаю в духовці за 180 градусів 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з броколі та курки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *