Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з цвітною капустою

Запіканка з цвітною капустою

    Запіканка з цвітною капустою

    «Діаменю» рецепт “Запіканка з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 1 головка цвітної капусти
    – 4 яйця
    – 200 г твердого сиру
    – 4 ст. нежирної сметани
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль

    Покрокове приготування запіканки

    Крок 1

    Доводжу до кипіння 2 л води, солю. Капусту розумію на суцвіття. Вони не мають бути дрібними. Відварюю протягом 4 хвилин, відкидаю на друшляк і обсмажую на оливковій олії.

    Крок 2

    В окремій ємності за допомогою віночка змішую яйця, сіль, сметану. Натираю сир на великій тертці. Все перемішую.

    Крок 3

    У форму для запікання викладаю капусту, розрівнюю масу ложкою і заливаю яєчно-сирною сумішшю. Запікаю в духовці за температури 180 градусів близько 20 хвилин. На поверхні запіканки має з’явитися рум’яна скоринка

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з цвітною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *