Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з курки

Запіканка з курки

    Запіканка з курки

    «Діаменю» рецепт “Запіканка з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    183 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячого філе
    – 1 помідор
    – 100 г заморожених солодких перців
    – 50 г грибів (можна заморожених)
    – 4 яйця
    – 50 г сиру
    – мелена паприка та сіль – на смак

    Покрокове приготування запіканки з курки

    Крок 1

    Натираю на тертці сир. Нарізаю гриби, помідор та солодкі перці. Духовку розігріваю до 180 град. Нарізаю куряче філе невеликими шматочками.

    Крок 2

    Розбиваю в салатник яйця та перемішую їх віночком до однорідності. Додаю до яєць курку, помідор, перці, гриби, сіль та паприку. Знову перемішую до однорідності.

    Крок 3

    Викладаю масу у форму, змащену олією. Відправляю до духовки та запікаю до готовності. Посипаю тертим сиром.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з курки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *