Перейти до вмісту
Головна » Зелені млинці зі шпинатом

Зелені млинці зі шпинатом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Зелені млинці зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 пучки шпинату
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 110 г борошна
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для подачі:
    ❯ вершкове масло (прибл. 100 г)
    ❯ свіжі ягоди або фрукти (за бажанням)
    ❯ натуральний йогурт або сметана

    Покроковий процес приготування зелених млинців

    Крок 1

    Шпинат промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. У чаші блендера з’єднати шпинат з олією (1 ст. л.)
    і подрібнити в однорідну гладку масу.

    Крок 2

    Вливаючи цівкою молоко, добре збити до отримання однорідної маси. Додати яйце та перемішати повторно.

    Крок 3

    Невеликими порціями підмішати борошно з розпушувачем, содою, цукром і щіпкою солі. Тісто ретельно перемішати.

    Крок 4

    На сковороді на невеликій кількості олії порційно посмажити млинці. Подати гарячими з йогуртом, сметаною або варенням, фруктами чи ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зелені млинці зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *