Рецепт “Зелені млинці зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 пучки шпинату
❯ 250 мл молока
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 110 г борошна
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 1/2 ч. л. соди
❯ сіль
❯ рослинна олія для смаження
Для подачі:
❯ вершкове масло (прибл. 100 г)
❯ свіжі ягоди або фрукти (за бажанням)
❯ натуральний йогурт або сметана
Покроковий процес приготування зелених млинців
Крок 1
Шпинат промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. У чаші блендера з’єднати шпинат з олією (1 ст. л.)
і подрібнити в однорідну гладку масу.
Крок 2
Вливаючи цівкою молоко, добре збити до отримання однорідної маси. Додати яйце та перемішати повторно.
Крок 3
Невеликими порціями підмішати борошно з розпушувачем, содою, цукром і щіпкою солі. Тісто ретельно перемішати.
Крок 4
На сковороді на невеликій кількості олії порційно посмажити млинці. Подати гарячими з йогуртом, сметаною або варенням, фруктами чи ягодами.