Перейти до вмісту
Головна » Желе двошарове

Желе двошарове

    Желе двошарове

    «Діаменю» рецепт “Желе двошарове” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    69 ккал

    Інгредієнти

    – 6 ківі
    – 500 г знежиреного йогурту
    – 6 ст. еритриту (замінник цукру)
    – 60 г швидкорозчинного желатину
    – 100 мл вершків
    – 50 мл молока
    – щіпка ваніліну

    Покрокове приготування желе

    Крок 1

    Ківі мою, очищаю та подрібнюю у блендері. Додаю 4 ст. еритриту та перемішую. Перекладаю масу в каструлю та ставлю на малий вогонь.

    Крок 2

    Коли маса нагріється, додаю желатин. Постійно помішую до розчинення желатину. Розливаю суміш за силіконовими формами до половини. Ставлю в холодильник для застигання.

    Крок 3

    Збиваю в міксері вершки з еритритом. 20 г желатину розчиняю у теплому молоці. Змішую збиті вершки, молоко з желатином, йогурт та ванілін. Отриману молочну масу викладаю зверху на желе з ківі. Ставлю застигати у холодильник

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе двошарове. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *