«Діаменю» рецепт “Желе двошарове” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
69 ккал
Інгредієнти
– 6 ківі
– 500 г знежиреного йогурту
– 6 ст. еритриту (замінник цукру)
– 60 г швидкорозчинного желатину
– 100 мл вершків
– 50 мл молока
– щіпка ваніліну
Покрокове приготування желе
Крок 1
Ківі мою, очищаю та подрібнюю у блендері. Додаю 4 ст. еритриту та перемішую. Перекладаю масу в каструлю та ставлю на малий вогонь.
Крок 2
Коли маса нагріється, додаю желатин. Постійно помішую до розчинення желатину. Розливаю суміш за силіконовими формами до половини. Ставлю в холодильник для застигання.
Крок 3
Збиваю в міксері вершки з еритритом. 20 г желатину розчиняю у теплому молоці. Змішую збиті вершки, молоко з желатином, йогурт та ванілін. Отриману молочну масу викладаю зверху на желе з ківі. Ставлю застигати у холодильник
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!