«Діаменю» рецепт “Желе із сироватки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
84 ккал
Інгредієнти
– 1 л сироватки
– 2 ст. желатину
– 0,5 ст. ягід
– стевіозид – на смак
Покрокове приготування желе із сироватки
Крок 1
До процідженої та нагрітої сироватки додаю стевіозид та залишаю на пів години.
Крок 2
Додаю желатин, перемішую, доводжу під кришкою майже до кипіння.
Крок 3
Всипаю подрібнені в пюре ягоди, розливаю гаряче желе у формочки та даю застигнути
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!