Перейти до вмісту
Головна » Желе із сироватки

Желе із сироватки

    Желе із сироватки

    «Діаменю» рецепт “Желе із сироватки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 1 л сироватки
    – 2 ст. желатину
    – 0,5 ст. ягід
    – стевіозид – на смак

    Покрокове приготування желе із сироватки

    Крок 1

    До процідженої та нагрітої сироватки додаю стевіозид та залишаю на пів години.

    Крок 2

    Додаю желатин, перемішую, доводжу під кришкою майже до кипіння.

    Крок 3

    Всипаю подрібнені в пюре ягоди, розливаю гаряче желе у формочки та даю застигнути

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе із сироватки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *