Перейти до вмісту
Головна » Желе з лимона

Желе з лимона

    Желе з лимона

    «Діаменю» рецепт “Желе з лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,7 ХО
    88 ккал

    Інгредієнти

    – 1 лимон
    – 15 г желатину
    – 750 мл води
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування желе

    Крок 1

    Желатин заливаю водою, чекаю, поки набухне. Цедру лимона натираю на тертці, додаю до желатину та підігріваю до повного його розчинення. Додаю сік лимона

    Крок 2

    Суміш проціджую та розливаю по формах або стаканчиках. Ставлю ухолодильник для застигання на 3-4 години

    Таке желе можна готувати з будь-яких цитрусових або інших несолодких фруктів та ягід.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе з лимона. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *