«Діаменю» рецепт “Желе з лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,7 ХО
88 ккал
Інгредієнти
– 1 лимон
– 15 г желатину
– 750 мл води
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування желе
Крок 1
Желатин заливаю водою, чекаю, поки набухне. Цедру лимона натираю на тертці, додаю до желатину та підігріваю до повного його розчинення. Додаю сік лимона
Крок 2
Суміш проціджую та розливаю по формах або стаканчиках. Ставлю ухолодильник для застигання на 3-4 години
Таке желе можна готувати з будь-яких цитрусових або інших несолодких фруктів та ягід.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!