Перейти до вмісту
Головна » Жюльєн класичний з куркою

Жюльєн класичний з куркою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Жюльєн класичний з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 800 г курячого філе
    ❯ 400 г печериць
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 80 г домашнього майонезу
    ❯ 1–2 ст. л. борошна
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сушені прованські трави
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування класичного жюльєна

    Крок 1

    Куряче філе промити, обсушити та нарізати дрібними шматочками. Гриби промити, обсушити та нарізати дрібними скибочками.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати підготовлені продукти, помішуючи, 8-12 хв. Смажені продукти перекласти
    в сотейник, додати майонез, влити молоко і добре перемішати.

    Крок 3

    Помішуючи, довести масу до кипіння, присипати дрібкою прованських трав та посолити. Всипати борошно і готувати, поки маса не почне густіти.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Порційні креманки змастити олією і розкласти за ними приготовлену масу.

    Крок 5

    Масу в креманках посипати тертим сиром та запікати жульєни. 15-18 хв. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Жюльєн класичний з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *