Перейти до вмісту
Головна » Жюльєн в апельсинах

Жюльєн в апельсинах

    Жюльєн в апельсинах

    «Діаменю» рецепт “Жюльєн в апельсинах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    201 ккал

    Інгредієнти

    – 4 апельсини
    – 200 г курячого філе
    – 100 г печериць
    – 1 цибулина
    – 50 г сиру
    – 4 ст. соєвого соусу
    – 1 ст.л. рослинної олії
    – 1 ч. л. соку лимона
    – мелений чорний перець і сіль на смак

    Покрокове приготування Жюльєна

    Крок 1

    Філе нарізаю, марину в суміші соєвого соусу, соку лимона, солі, перцю та олії 30 хвилин, смажу до готовності.

    Крок 2

    Окремо обсмажую подрібнені гриби та цибулю. Апельсини розрізаю навпіл, акуратно дістаю м’якуш, щоб вийшли філіжанки.

    Крок 3

    Змішую гриби з цибулею, філе та м’якуш одного апельсина. Наповнюю цією сумішшю філіжанки, посипаю тертим сиром. Запікаю при 200 град. до золотистої скоринки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Жюльєн в апельсинах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *