Перейти до вмісту
Головна » Англійський пудинг

Англійський пудинг

    Англійський пудинг

    Рецепт “Англійський пудинг з горіхами, цукатами та родзинками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 год.

    У 1 порції: 770 ккал, 10 г білків,
    41 г жирів, 89 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 160 г рубаного фундука та мигдалю
    ❯ 250 г вершкового масла,
    ❯ 250 г панірувальних сухарів та коричневого цукру
    ❯ 100 г рідкого меду
    ❯ 40 мл коньяку
    ❯ сік та цедра 2 лимонів
    ❯ 4 яйця
    ❯ 110 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. меленого запашного перцю,
    ❯ 1/2 ч. л. тертого мускатного горіха
    ❯ 1/2 ч. л. меленої гвоздики
    ❯ 220 г родзинок
    ❯ 40 г цукатів
    ❯ 1 нарізане яблуко
    ❯ жир та борошно для змащування/посипання форм
    ❯ 250 мл збитих вершків
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування пудингу

    Крок 1

    Олію розтопити з 1/2 меду та дати охолонути. Додати 20 мл коньяку, цедру та сік, збиваючи, ввести яйця. Підмішати горіхи, сухарі, борошно, цукор, спеції, родзинки, цукати та яблуко. Форми змастити олією, посипати борошном і наповнити тестом.

    Крок 2

    У форму з гарячою водою встановити форми так, щоб вони були занурені на 2/3, і випікати пудинг 2 години при 150°.

    Крок 3

    Мед і коньяк, що залишилися, нагріти. Пудингам дати охолонути, перевернути їх на блюдо, полити медово-коньячною сумішшю і помістити в холод. Перед подачею пудинги розрізати уздовж навпіл і змастити вершками.
    Посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Англійський пудинг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *