Перейти до вмісту
Головна » Апельсиновий пиріг

Апельсиновий пиріг

    Апельсиновий пиріг

    «Діаменю» рецепт “Апельсиновий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,9 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 1 апельсин
    – 1 яйце
    – 100 г меленого мигдалю
    – цедра та сік лимона
    – щіпка кориці
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування апельсинового пирога

    Крок 1

    Апельсин варю у воді на малому вогні близько 20 хвилин. Дістаю його з води, охолоджую, розрізаю та видаляю кісточки. Подрібнюю апельсин у блендері разом зі шкіркою.

    Крок 2

    Яйце окремо збиваю, додаю сік та цедру лимона. Акуратно перемішую, додаю замінника цукру. Потім додаю мелений мигдаль, корицю і ще раз перемішу

    Крок 3

    Апельсинове пюре з’єдную з яєчною сумішшю, перекладаю в форми для випікання та запікаю в духовці при
    180 град. 40 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *