Перейти до вмісту
Головна » Баклажани в горщиках

Баклажани в горщиках

    Баклажани в горщиках

    «Діаменю» рецепт “Баклажани в горщиках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г яловичини
    – 3 баклажани
    – 4 волоських горіхи
    – 2 зубки часнику
    – 2 ст. муки
    – 1 ст. л. лимонного соку
    – 2 ст. оливкової олії
    – по 1 пучку зелені (кріп, петрушка, базилік)
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування баклажанів в горщиках

    Крок 1

    Баклажани мою, розрізаю вздовж, солю і залишаю на пів години. Нарізаю кубиками та обсмажую на оливковій олії. Яловичину нарізаю невеликими шматочками та також обсмажую.

    Крок 2

    У блендері подрібнюю горіхи із сіллю. Додаю лимонний сік, перець і трохи води, щоб довести до консистенції сметани.

    Крок 3

    Викладаю баклажани та м’ясо в горщики, додаю подрібнений часник. Заливаю горіховим соусом, накриваю
    кришками та запікаю в духовці при 200 градусах протягом 40 хвилин, посипаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Баклажани в горщиках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *