Перейти до вмісту
Головна » Банановий хлібець на маслі

Банановий хлібець на маслі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Банановий хлібець на маслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4-5 бананів
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 120 г вершкового масла
    ❯ 2 яйця
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 100 г волоських горіхів
    ❯ сіль
    ❯ жир і борошно для змащування

    Покроковий процес приготування бананового хлібця

    Крок 1

    Духовку нагріти до 190 °. Форму для кексу змастити жиром та присипати борошном. Глибоку прямокутну форму
    для кексу змастити жиром і присипати борошном.

    Крок 2

    Вершкове масло розм’якшити та збити в пишну масу із цукром. Чи не припиняючи збивати, по одному ввести в масу яйця. Порціями підмішати борошно зі щіпкою солі та розпушувачем. Банани очистити, розім’яти виделкою, збризкати
    соком лимона та додати у тісто. Горіхи підсушити у духовці, порубати та підмішати в тісто.

    Крок 3

    Викласти тісто у підготовлену форму та випікати виріб 35–45 хв. Якщо виріб занадто швидко підрум’янилося, накрити його фольгою. Готовність виробу перевірити, проткнувши його по центру дерев’яною шпажкою: якщо
    вона виходить сухий, банановий хлібець готовий.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Банановий хлібець на маслі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *