Перейти до вмісту
Головна » Бефстроганів з печерицями

Бефстроганів з печерицями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бефстроганів з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 500 г м’якоті яловичини
    ❯ 1 кг свіжих печериць
    ❯ 100 мл яблучного оцту
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. солі
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 250 г сметани
    ❯ за 1 ст. л. середньогострої гірчиці та тертого хрону
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 50 мл білого сухого вина
    ❯ 5 ст. л. борошна
    ❯ 250 мл м’ясного бульйону
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування бефстроганова

    Крок 1

    Гриби протерти вологою серветкою та нарізати тонкими пластинами. У мисці оцет з’єднати з цукром, сіллю та соком лимона та добре перемішати. Викласти в приготовлену суміш нарізані гриби та залишити при кімнатній температурі на 20 хв. Мариновані гриби відкинути на сито.

    Крок 2

    Цибулини очистити, дрібно нарізати та обсмажити на рослинній олії, обсушити, нарізати тонкими скибочками. З’єднати оцет, цукор, сіль, сік лимона. Залити цією сумішшю гриби, залишити на 20 хв. Відкинути на сито. Цибулини
    очистити, дрібно нарізати, обсмажити на рослинному олії. За допомогою шумівки перекласти цибулю в іншу посуд.

    Крок 3

    М’ясо промити, обсушити та нарізати невеликими тонкими брусочками поперек волокон. У сотейнику присипати м’ясо борошном, добре перемішати та залити бульйоном. Накрити сотейник кришкою та довести до кипіння. Покласти в сотейник лук та зменшити вогонь до мінімуму.

    Крок 4

    Додати сметану, гірчицю та хрін, посолити та поперчити до смаку. М’ясо готувати під кришкою на повільному вогні
    20-30 хв.

    Крок 5

    Викласти в сотейник мариновані гриби та готувати 10 хв. Страва зняти з вогню та перекласти в посуд сервіровки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бефстроганів з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *