Рецепт “Бефстроганов із маринованими грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 500 г яловичини
❯ 1 кг печериць
❯ 100 мл яблучного оцту
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1 ст. л. солі
❯ 70 мл соку лимона
❯ 3 цибулини
❯ 250 мл сметани
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 50 мл білого вина
❯ 5 ст. л. борошна
❯ 300 мл м’ясного бульйону
❯ перець
Покроковий процес приготування бефстроганова із грибами
Крок 1
Гриби нарізати пластинами, у мисці залити оцтом, додати сіль, цукор і сік лимона і дати настоятися при кімнатної температури 20 хв. Гриби відкинути на сито і дати рідині стекти.
Крок 2
Цибулю очистити, нарізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. М’ясо нарізати тонкими скибочками. У сотейнику присипати борошном м’ясо, влити бульйон, вино і довести до кипіння. Закласти цибулю, зменшити вогонь до мінімуму та готувати 7 хв.
Крок 3
Додати до м’яса сметану та готувати під кришкою 20-25 хв. Закласти мариновані гриби та готувати 10 хв.