Перейти до вмісту
Головна » Бефстроганов із маринованими грибами

Бефстроганов із маринованими грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бефстроганов із маринованими грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 500 г яловичини
    ❯ 1 кг печериць
    ❯ 100 мл яблучного оцту
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. солі
    ❯ 70 мл соку лимона
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 250 мл сметани
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 50 мл білого вина
    ❯ 5 ст. л. борошна
    ❯ 300 мл м’ясного бульйону
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування бефстроганова із грибами

    Крок 1

    Гриби нарізати пластинами, у мисці залити оцтом, додати сіль, цукор і сік лимона і дати настоятися при кімнатної температури 20 хв. Гриби відкинути на сито і дати рідині стекти.

    Крок 2

    Цибулю очистити, нарізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. М’ясо нарізати тонкими скибочками. У сотейнику присипати борошном м’ясо, влити бульйон, вино і довести до кипіння. Закласти цибулю, зменшити вогонь до мінімуму та готувати 7 хв.

    Крок 3

    Додати до м’яса сметану та готувати під кришкою 20-25 хв. Закласти мариновані гриби та готувати 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бефстроганов із маринованими грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *