Перейти до вмісту
Головна » Біточки для гурмана

Біточки для гурмана

    Біточки для гурмана

    «Діаменю» рецепт “Біточки для гурмана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    85 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г м’ясного фаршу
    – 100 г броколі
    – 100 г грибів
    – 1 яйце
    – 3 ст. Псіліум
    – 2 ст. майонезу
    – 2 ст. соєвого соусу
    – 2 ч. л. аджики
    – сіль
    – прянощі та олія — на смак

    Покрокове приготування біточків

    Крок 1

    У фарш додаю майонез, аджику, соєвий соус, прянощі, сіль, яйце. Перемішую, ставлю у холодильник на 30 хвилин.

    Крок 2

    Гриби та броколі варю в підсоленій воді протягом 5 хвилин. У миску із замаринованим фаршем додаю псилліум, подрібнені гриби та броколі, добре вимішую.

    Крок 3

    Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій сковороді з олією. Додаю 1 ст. води та тушу до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Біточки для гурмана. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *