Перейти до вмісту
Головна » Булочки з сиром та сухофруктами

Булочки з сиром та сухофруктами

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Булочки з сиром та сухофруктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години

    Інгредієнти

    На 12 ВИРОБІВ:
    ❯ 550 г борошна
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 30 г свіжих пекарських дріжджів
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 жовток
    ❯ 100 г топленого вершкового масла
    ❯ 150 г цукру
    ❯ цедра 1 апельсина (натерти)
    Для начинки:
    ❯ 300 г сиру
    ❯ 300 г вершкового сиру
    ❯ 1 білок
    ❯ 1 яйце
    ❯ 60 г цукру
    ❯ цедра 1 апельсина (натерти)
    ❯ 100 г сухофруктів асорті
    ❯ 50 мл рому
    Додатково:
    ❯ 1 яйце для змащування виробів
    ❯ 150 г цукрової пудри
    ❯ 2–3 ст. л. гарячої води
    ❯ цедра 1 апельсина (натерти)

    Покроковий процес приготування булочок з сиром
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    У глибокій мисці молоко та дріжджі перемішувати до повного розчинення дріжджів. Додати борошно, цедру, цукор, сіль і перемішати. Влити топлене молоко, додати жовток і яйце і вимісити м’яке еластичне тісто. Накрити миску харчовою плівкою та залишити підходити у теплому місці на 1,5–2 год. Тісто має збільшитися в обсязі вдвічі

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Сухофрукти промити, обсушити за потреби нарізати та в невеликій мисці залити ромом. Сир тричі протерти на м’ясорубці. В окремому посуді підготовлений сир розтерти до отримання однорідної маси з вершковим сиром, цукром, цедрою, білком та яйцем.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Тісто обім’яти та на посипаному борошном робітнику поверхні розкачати в тонкий прямокутний пласт бл. 60х40 см. Покрити тісто сирною масою, трохи відступивши від країв, посипати сухофруктами, згорнути у щільний рулет та за допомогою гострого ножа нарізати його скибочками завтовшки прибл. 1,5 см.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Вироби перекласти на вистелений пергаментом лист і дати їм підійти прибл. 45 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Духовку нагріти до 190 °. Яйце розбовтати та змастити вироби, покриваючи тільки тісто. Випікати 20-25 хв і дати їм охолонути на деку бл. 20 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Цукрову пудру залити гарячою водою та добре розтерти віночком. Приготованою глазур’ю полити булочки та посипати цедрою апельсина. Дати глазурі затвердіти 5-10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булочки з сиром та сухофруктами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *